Olen matkalla asiakkaan luokse. Mutta lossilla on tunnin ruokatunti. Joten aikaahan on sitten reilusti vaikka kirjoitella tänne.

Huomenna on tiedossa kapselikamera kuvaus. Hieman jännittää. Ruokavalio on nyt sitten liemiruokia ja nestettä ainoastaan. Ei kovin hyvä olotila täällä töissä enää. Nälkä kurnii joten pahaa oloa odotellessa.

Olen ollut viimiset viikot kamalan väsynyt. Mie saan piikkinä B12- vitamiinit kolmen kuukauden välein. Elän toiveissa, jotta väliä voitaisiin lyhentää edes muutamalla viikolla. Autossa kuitenkin kuluu työpäivästä suurin piirtein puolet, joten tiedän olevani riski liikenteessä. Joka päivä nukun parin tunnin päiväunet kun olen päässyt kotiin. Eikä ole oikein pirteä olo missään vaiheessa. Toki jatkuva tulehduskin väsyttää tietysti. Mutta silti kun olen saanut piikkini niin viikossa olo on jo aivan toisenlainen. Jaksankin tehdä jotain arkisinkin.

Vettä sataa kaatamalla, on kylmää ja mieli apeana. Olisi edes lämpöisiä kevät päiviä niin elämäkin hieman hymyilisi. Mutta on vaan pakko taapertaa päivästä toiseen jollain tavoin...